Du er her:   Hjem > Renovering > Sidedæk og kahytsider start

UNDA

top
Page
Menu
News

Sidedæk og kahytsider start

Så bliv jeg færdig med forberedelser til overbygningen, så skal jeg igang med opbygningen af cotkpitkarme ,som også laves i oregonpine , men det er noget af et arbejde med at få tappet det sammen.Når det er lavet så skal jeg igang med at arbejde med de fine mahoniplanker til kahytsider. Der er også sat aptering op. Så er det også lige en forstærkning ved mastebjælker alle beslag bliver lavet nu i 5 mm rustfri stål Så begynder det snart at ligne i skib.

Derefter blev derfortsat med sidedækket. Det er også blevet færdig og slebet så det er klar til at blive malet. Derpå laves skabeloner til rustfri stålflanker og forstærkninger, som skal bruges til forstærkninger af sidedækket så det ikke gir sig når der kommer belastning fra spillene.Så kommer det stor øjeblik hvor jeg skal til at skære i de store mahoni planker til rufsider. Foreløbig er det gået fint med at krumme dem stille og roligt med opklodsning og sansæk belastning.

Foto serien herunder er diverse detaljer fra hele denn eproces, inklusiv maing af aptering  i pressenings malekabinen.

Også et foto af hækken, mest som anlednin til at vise det værktøj der både fpormede den, skar alle bjælker og spant og kølsvin og meget andet. Bajonetsaven (nr 2 , den første er slidt op)..

 

Sidedæk og bajonetsav

opbygning af sidedæk og området fra mastehul til agterdæk

« forrige top næste »
top
Page
Menu
News

Ny ejer- Nyt liv til UNDA

Sommeren 2017 blev UNDA overtaget af Jørgen Sunke og flyttet til en lade nær Kerteminde.

Uden køl, men masten var med-

Renovering startede med at fjerne alt hvad de ikke skulle eller kunne bruges i det færdige resultat, hvilket i første omgang var dækket og al aptering.

Denne hjemmeside er en beskrivelse af dette renoveringprojekt, som følges bedst i billeder og tekst under menu punkt RENOVERING.

Kontakt telefon (+45) 5362 5424

Status og logbog for siden

Der er feb 2019 tilføjet ⇒ blogindlæg som vil blive løbende opdateret mednyheder og kommentar. Der er mulighed for RSS-feed hvis du vil følge det lidt automatiseret.

  • nyt 2020-02-01 det nye år er startet og arbejdet er fortsat med vejen frem mod færdiggørelse af dæk og ruf og Cockpit. se ⇒ sidedæk
  • nyt 2019-11-16 Tilføjet album med afslutende evaluering af agterg´dæk, skrog, forstærkninger, aptering ⇒ milepæl
  • nyt 2019-10-16 Tilføjet album med klargøring af model for ovebygning, højde længde især⇒ ruf (overbygning) modellering
  • nyt 2019-09-26 Tilføjet album med klargøring af stævnebeslag som fikseret brug af forstgas beslag⇒ skrogkant ogskrog
  • nyt 2019-09-16 Tilføjet blog tekst for afslutning af af apteringsmoduler og forstærkninger under dæk samt fotoalbum med aptering start ⇒ afslut apterings moduler
  • nyt 2019-08-22 Tilføjet blog tekst for skift til opbygningsfase smile samt fotoalbum med aptering startopbygning aptering
  • nyt 2019-06-22 Tilføjet fotoalbum med indvendig malig ⇒ se indvendig maling
  • nyt 2019-04-20 Tilføjet fotoalbum med WH kopi fra R-bogen ⇒ Werner Hansen meterbådene
  • nyt 2019-04-15 Blog update og fotoalbum ⇒ Fribord Slut
  • nyt 2019-02-19 Blog update og fotoalbum ⇒ PLANKER
 
top
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login