UNDA - 8 m R-båd

22-Maj

Renovering maj 2022

06. maj  2022

 status ⇒.

Nu er der monteret teaktræ ved skandækket ,og det bliver lakeret færdig i dag.

Derefter går jeg igang med roret og får det monteret.

Jeg skal også til at arbejde med batterikasser og montering af motor.

Alt i alt - humøret er ved at være i top, for det værste knokkelarbejde er ved at være færdig, og der er også ved at være styr på apteringen.

09. maj 22

Så fik jeg monteret forramme til pantriet ,så nu mangler jeg bare en bordplade. kortbordet er også ved at være færdig der mangle også bordplade.

Så fik jeg også lavet en dørkplade til ved pantriet så det begynder at hjælpe med apteringen. Så jeg er gået igang med de sidste lister ved ryglænet .

12. maj 22

Diverse besøgsfoto af fribord, lak og andet

27. maj 22

Nu er al beklædning i salonen færdig og klar til udmåling til hynde skabeloner. Tanken er at det bliver klart lysblå hynder

Også færdig med tankene til vand fra cockpittet og vasken , det var godt nok noget af et arbejde med alle de slanger , der er også monteret 3 stk pumper .

Endelig er der monteret ror som også lige blev spartlet en gang til. Så er det klar til maling og bliver godt med stærke usynlige beslag.

27. maj 22

Er så småt begyndt at lægge ledninger rundt i båden , så noget af det næste er at få lavet en eltavle. De forskellige komponenter er ved at være samlet sammen og kan begynde at sætte din skinner op,så der er noget at bygge videre på.

Jeg er idag blevet færdig med roret så der kun mangler bundmaling.

Foto albumdørkplade

Renovering maj 2022

Foråret og varmen og lyset nærmer sig og dermed også den afsluttende fase i renovering frem mod en søsætningsklar båd

foto fra perioden startende 06. maj 2022 og frem til 29. maj

nach oben