UNDA - 8 m R-båd

23-februar

Renovering Februar 2023

 status ⇒.

07. februar 2023

Så blev det lille sæde i navigatørplads læder færdig og monteret, det begynder at ligne nogetder er klar til sejlads.

Kølemontøren har har været her og koblinger samt slange er klar, så nu kan jeg komme igang med montering af køleboxen i motorrummet (der jo ikke er et varmt dieselmotormorrum ;-).

Der er monteret bronze skinner fire steder på hver side, så fortøjningerne ikke kommer til at gnave gennenm lakken på skandækket.

Den ene luge til nedgangspartiet er klar til lakering. De sidste lister er også ved at blive larkeret færdig, så de resterende seks låger ved pantriet kan monteres .

Og sluttelig det store gennembrud med løsningen på problemet med plads til det elektriske rulle forstag. Beslaget til rulle motoren på forstaget er færdig ved Heine. Der er lavet en 3D tegning og printet et nyt bøs med diverse tilpasninger. Der er også drejet et nyt bøs så motoren sidder fast. Det ser super godt ud, og burde kunne købes af Selden hvis vi vil sælge ideen til Selden eller andre kunder der er blevet ramt af samme konstruktionsbegrænsning. Med den ændring passer forstaget til et dæk tykkelse på 2 cm til 10 cm , så det er ved at se fornuftigt ud. Og glad er UNDA 

25. februar 2023

Så blev de første hynder klar men der mangler lige knapper, og så har vognmanden meldt tilbage 

Foto diverse detailjer og oplevelser

Februar 2023

aptering og flere store og små færdiggørelsr

foto fra perioden startende 07. feb 2023 og frem til 24 feb

 

nach oben