UNDA - 8 m R-båd

22-december

Renovering December 2022

 status ⇒.

08. december 2022

Jeg er begyndt at arbejde så småt efter lægernes afklaring og diagnoser -  men det er ikke helt nemt med to arme i bandager.

Alle de små bundplader om læ færdige ved masten og monteret med løfteøjer.

De sidste lister til de små låger + rammer er lakeret, - det blev til ca. 125 lameller + rammerne. Mange kanter og mange gange lak. Nu er materialet klar til at det hele kan samles når der er fræset igen, dvs. false. Det bliver noget af et arbejde, men der er håb om at Bjarne Rasmussen samler det hele med al den faglighed og akkuratesse det kræver.

Er også gået igang med 6 stk låger ved kortbordet og pantriet. Til det skal der yderlig laves ca 70 stk maghoni lameller + rammerne naturligvis (plus lakkering det nødvendige antal gange af hver stump.

En god nyhed er at køleboxen netop er leveret, så kan pantry laves færdig. En dårlig nyhed er, at det ikke bliver så nemt som ventet, fordi placering af kompressoren er noget ivejen, fordi det har vist sig at den ikke kan skilles fra boxen- Planen var at kompressor kunne placeres i motorrum hvor derer plads til båden og støjen den giver. Men nej. Sådan er der små overraskelser hele tiden,  det går ikke min vej selvom det dofg er en god nyhed at cykelskaderne ikke var værre end at der stadig kan arbejdes en smule med lakpensler og den slags mindre sager..

Foto diverse detailjer og oplevelser

December 2022

Efter håndbrud, interiør opdateringer

foto fra perioden startende 05. dec 2022 og frem 

nach oben