UNDA - 8 m R-båd

Ny epoke

Så blev ylvaen klar, det gik der 14 dage med, hvorefter der er statet på Unda igen.

Så skete det helt store skift i marteriale og arbejde. Det er april og corona nedlukning. Processen er så langt at der skal tætnes skrog og dæk.
Indfræsning af notlister, overgang fra dæk til skrog osv. En ret problematisk proces med uklare og usikre tidslrævende opgaver.Svaret blev epoxy.

Medio-ultimo april  2020 er Unda blevet færdig med vandfaste plader på dækket .

Beretning:

Lidt tvivl om hvad der så skulle ske med dæk + fribord . Kørte til Svendborg til HF.marine for at få en snak med dem ,vi aftalte at de skulle komme op til båden onsdag for at se projektet, vi gennem gik hele båden og jeg fortalte hvar jeg ville med dæk + fribord, da de hørte at jeg ville sætte en not i alle bord så blev der helt stille, så spurte de hvor lang tid det ville tage ,jeg mente det kunne tage det meste af sommeren. Så kom de med et forslag , det ville tage ca. 1-2 dag at lægge epoxy på dækket , 3-4 dage at lægge epoxsi på fribordet ,  det er jeg startet på i dag og blev færdig med det halve dæk på 5 timer men det er noget være fedtet stads at stå med.

Dækket er færdig, klar til overbygning , og herefter startes med at slibe fribord, så det er klar til fiber  ligesom dækket. så jeg kan blive færdig med alt det snask. Til slut nogle billeder af dækket med fiber.

Se starten på en billedreportage:

epoxy-start

Fra linolie til epoxy- paradigmeskift

 
 foto redigering: 24-04-2020
 
 
nach oben