UNDA - 8 m R-båd

23-januar

Renovering Januar 2023

 status ⇒.

14. januar 2023

Vi kom stille og roligt ind i det nye år.

Jeg går og laver alle de sidste småting , montering af hængsler - låger til motorkasse - de sidste lister ved dørk .

Jeg har lige fået leveret glas til skylight, det er blevet super flot, glarmesteren var helt stolt af resultatet. Jeg er også hel stolt af mit barnebarn Luella som har tegnet det . Der blev først lavet en kultegning som blev overført til pc, som så printer en folie ud der bliver tapet på glasset som så kan blive sandblæst - og se et resultat.

15. januar 2023

Så blev jeg færdig med alle de småting nede i båden , men der er lidt problemer ang. plasering af kompressoren til køle boxen. Jeg skal se om jeg kan få lavet nogle lyn-koblinger på køleslanger, så kompressoren kan placeres ude ved motoren .

19. januar 2023

Jeg har lige blevet færdig med montering af skydekappe + den forreste luge, det begynder at  pynter på båden. Venter j på lange klaver hængsler så de to vinduer i skylight kan monteres og åbnes.

25. januar 2023

Så er hængsler lavet og modtaget og monteret. Skylight er færdigt og er blevet super godt, og forhåbnetlig også tæt. Flot er det.

30. januar 2023

Skal endnu en tur til Svendborg i morgen og hente ror hovedet ved Heine som laver alle de små ting i messing. Jeg er også igang med at lave mastebeslag (strut) skablon til Nørskov så han har noget at svejse rustfrit efter. Derefter kan der monteres ny (aske-)træ strut til masten .

Foto diverse detailjer og oplevelser

Januar 2023

luger- skyligth og besalg

foto fra perioden startende 12. jan 2023 og frem til 30. jan

 

nach oben